En bra blogg enligt mej!

Många av dom kända bloggarna blev kända av en andledning - kanske för att dom var originella eller för att dom skämde ut sej totalt. Men om man inte är originell, eller vill skämma ut sej, så har jag lite tips för att ändå få besökare !
Variation!
Tycker att det är astråkigt om en bloggare bara skriva exakt varje dag om vad han/hon gjorde, och inget annat! För att en blogg ska vara bra behöver man skriva om olika saker , för så kul är det faktiskt inte att läsa om vad folk gör varje dag...
Stavningen!
Man behöver ju inte ha MVG i svenska för att kunna skriva ordentligt utan att använda fjortisstavning. Så svårt är det ju inte att stava så att det går att läsa...
Bilder!
Bilderna är nästan det viktigaste, har man bara samma bilder och endast mobilbilder så blir det tråkigt och enformigt.. Och hellre ett inlägg med bara bilder (BRA bilder) än en lång text! Fast att variera är det bästa!
Designen!
Har dissat blogg.se's tråkiga designmallar tidigare, och jag gör det igen. Gör en egen! Ladda ner ett gratis program som t.ex Gimp, och gör din egen design! Om du verkligen inte orkar göra en egen, köp eller be någon göra en åt dej gratis! Designen ska ju representera bloggen, så har man blogg.se's mallar, är bloggen antagligen tråkig..
XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0