Home Sweet Home, Alabama! :D

Massagen var helt okej men inget märkvärdigt, inte värt det! Så för att vi var så besvikna åker vi till Sankt Jörgens Park idag och går en sparitual, riktigt bra! Vi var där förra året och vi var jättenöjda. Sen hade jag inte tänkt att göra så mycket mera idag, fast sparitualen tar ganska lång tid.

Imorgon hade jag tänkt att vara med Ottilia men kom på att jag skulle till stallet då, hela dagen så om du ser detta Ottilia så vet du.



Puss & Kram // Tintin :)


Saknar GBG ;(

Igår kom vi fram, ca. 13.00, och vi fick vänta i 30 min på ett rum. Sen på kvällen gick vi och åt på en indisk resturang eftersom hotellet inte hade någon. Resturangen var jättedålig. Och ingen sallad ingick så man kände sig lite onyttigt. Så vi gick från resturangen omätta! Fast sen gick vi till en videoaffär och hyrde två filmer. Old dogs och the Jones. Old dogs var jättebra, fast the Jones sög!!
Så om en stund så ska vi till själet varför vi åkte till Trollhättan, massagen! Okej, nu hoppas jag verkligen att den är riktigt bra. Om inte... är det värsta ''spa:t'' jag varit på.
Ps. Juste, vi kan inte gå på toa för vi har stopp i toan och dushen! Så det har runnit över i vårat badrum xD
Puss & Kram // Tintin :)

Vinterpeppa!

Man kanske tycker det är tråkigt med vintern, men vintern är en perfekt fixar-årstid! Lite tips i vinterkylan:
- Rensa ut dina kläder och köp nya!
Vem älskar inte att shoppa och få nya kläder? Rensa ut dina gamla, skänk bort dom så dom inte ligger och skräpar. Perfekt är det ju nu efter jul då man kanske fått lite pengar och det är dessutom rea! Passa på
- Släng gammalt smink och rengöringsprodukter!
Släng det du haft längre än 6 månader, speciellt mascaror och puder. Tvätta dina sminkborstar och köp nytt smink om du vill det. Samma sak gäller dina rengöringsprodukter, släng det du haft ett tag!
Ha mycket ansiktsmasker och ta hand om din hy! :)
- Fixa en tjejkväll/middag!
Hyr filmer eller ha en mysig middag, och flumma hela kvällen!
- Promenader!
Om du tycker det är riktigt kallt , ta på dej sju lager kläder och gå ut och promenera! Speciellt när solen skiner, men man mår mycket bättre av att komma ut och röra på sej. Det är speciellt mysigt på kvällen då det är lite mörkt, men gå inte ensam!
Xoxo

Mot Trollhättan!

Alldelles strax åker jag och min mamma till Trollhättan. Vi ska åka till ett spa och sova över en natt. Jag och min mamma har som en tradition att varje vinter åka till ett spa så denna gången blir det till trollhättan. Så vi får se hur det blir med bloggandet!
Bjuder på dagens outfit, ett plagg från shoppingdagen med Ottilia!
Linne: GinaTricot
Ring: Bling etc.
Byxor: Tessie
Puss & Kram // Tintin :)

Kyssande par i shoppingbutiker!

Jag är ganska trött på att varje gång man ska ut och shoppa får man alltid se ett par kyssa varandra. T.ex. när man står i kön till provrummen och så är det ett kyssande par framför, lite obekvämt! Det värsta är ju att man inte kan kolla upp i himmelen för det är lite konstigt och så är det personal på höger sida och vägg på vänster sida. Man är ju typ tvungen att se dem kyssas. Så därför är det JÄTTEBRA att ha med sig sin mobil så kan man låtsas att man får ett SMS eller något.
Så alla ni som kysser/strular i shoppingbutiker.... skaffa ett rum. Vi behöver inte se det, det är bara pinsamt för er och mig!

PS. Egentligen skulle jag ladda upp mina kläder jag shoppade häromdan men min kamera är konstig så jag kan inte få något fokus på den. Så det blir alldelles suddiga bilder, får kolla upp det :)
Puss & Kram // Tintin

Vill du tjäna pengar utan att arbeta?

Då ska du trycka på denna länken! -> Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!
Det funkar verkligen och pengarna rullar in! Gratis och du kan enkelt tjäna pengar, oavsett om du har få besökare. Så vad har du att förlora? TESTA!
XOXO

Shoppingen i bilder!

Nu har jag laddat in alla bilder + redigerat dom lite! Nästan alla plagg såg fula ut på bilder men dom är sjukt mycket finare i verkligheten och på. :) Alla bilderna är inte lika stora , sorry för det
Pälsväst och halsband
Blus/Tröja
Den här skjortan ser så sjukt ful ut på bild! Men mönstret och formen är mycket snyggare i verkligheten, plus att det är mer transparent!
Fjäderörhängen
Långa örhängen!
Underbara skor! <3
Det var min shopping det, skulle egentligen köpt jeans, för det var rea ÖVERALLT på jeans, men orkade inte prova , haha!
XOXO

Shopping och film!

Hej alla! Idag var jag och Tintin och shoppade! Vi hittade asfina grejer. Dock inte så mycket från rean, men jag är jättenöjd. Nya skor och sånt ! ;) Bilder kommer om ni vill se (:
Sen efter det runt halv sju skulle jag på bion, det var Drive, och jag säger bara en sak! AWESOME! Den bästa filmen på sjukt länge - gå och se den !
Det var lite roligt för den var från 15 år, och dom frågade inget eller något, ojdå SF! Man kanske ska ta det som en komplimang ...? ;)
Xoxo

VIDEO BLOOPERS!

Haha, nu är videon äntligen klar! Ni måååste kolla!
Idag blir det shopping, uppdaterar senare!
xoxo

Videobloopers!

Håller på att ladda upp det nu, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)
Puss & Kram // Tintin

Tintins Julafton!



Jätterolig jul, trodde den skulle bli piss men jag hade fel! Fina presenter också, orkar inte ta bild på alla men kan säga några julklappar jag fick:

2-dagarskurs för Lindelöw på Kungsbacka RK
Halsduk, vantar och mössa
2 st. sminkborstar
Hästmössa
Body scrub
Body Butter från the body shop


Puss på er alla och hoppas ni också hade en helgrym julafton!

Puss & Kram //  Tintin :)


Gratis bloggheader?

Just nu så kan du få en helt gratis bloggheader! Lite krav bara!
1. Du måste veta ungefära mått till headern. Och ungefär hur den ska se ut! T.ex färg, om du vill ha text, hur många bilder osv..
2. Du ska kunna skicka bilder!
Vår bloggheader är ett exempel på designer som vi gör! Dock gjordes den på ca 5 min, så vi kan göra ganska avancerade! ;)
Intresserad? Mejla [email protected]!


Xoxo!

Hur man gör en egen skrubb!

Hejsan! Innan jag skulle duscha testade jag mej fram och tillsist hade jag gjort en egen kropps-skrubb! Hur enkelt som helst.
Du måste ha socker, tvål för kroppen och vatten!



Ta fram en liten kopp och häll i ca 4-5 msk socker
Välj också vilken tvål du vill ha! Min är från The Body Shop (:



Häll i tvål så att det täcker sockret, men inte för tjockt! Ta hellre för lite än för mycket!



Avsluta med att hälla i några droppar vatten och blanda, men inte för mycket, för då blir det mer flytande, och det ska vara ganska kletigt!

Tadaaa! :)

xoxo

Julafton pics!

Lovade ju att lägga in alla bilder från julafton + vad jag fick! Pappa sa idag att han ska köpa ett löpband till mej, vi ska kolla litegrann först vilket ! :D Happy!
Av Tintin fick jag:
The Body shop shower gel! Luktar sjukt gott!
Sjukt fint armband + halsband! :D
Så gulligt!! :'D Tack så mycket Tintin! <3
Av pappa fick jag pengar + ett kommande löpband! Kan visa det när jag fått det :)
Av min syster fick jag:
Snygga nagellack! :)
Årets julgran! Som jag förövrigt klädde själv.. Haha!
Julmust is the shit!
Detta fick jag när jag firade jul hos pappa! Så fina presenter! :') Tack alla!<3
xoxo

GOD JUL SNYGGINGAR! :D

Hoppas alla haft en awesome jul! Det har jag haft! Firade jul hos min pappa och fick inte jättemycket, men pengar och choklad och sånt iallafall! Bra grejjer! ;) Klockan är ganska mycket så jag orkar inte ladda in alla julbilder, kan göra det imorgon! Ska ta en sovmorgon och sen kommer massa uppdateringar, kisses!

God Jul!

Hej allihoppa! Idag ska jag fira jul med Clara och hennes familj! Och det ska bli jättekul, alldelles strax ska jag kolla på Kalle Ankas jul sen drar jag iväg till Kungsbacka. Hoppas ni alla har en god jul och var snälla nu. Så här kommer jag se ut idag, på julafton! Tycks? :) Tröja från Reiss Byxor från Mango Gå och köp byxor på Mango, så himla sköna och jätteläckra!

Pepparkakor!

Idag har varit en riktigt lat-dag. Gått runt i mysdress hela dagen och bakat massa pepparkakor. Men gud vad härligt det har varit. Mamma gör chokladpudding nu, mums! :)
Imorgon är det julafton, längtar till att öppna alla julklappar. Det jag stör mig på är att ottilia alltid köper mer julklappar till mig än vad jag köper till henne. Får slå henne nästa år!! :D
Puss & Kram // Tintin <3

DAGENS OUTFIT!

Hejsan alla ! Sa ju igår att jag skulle visa vad jag fick , men tog inte med mej allt till min pappa, så fick ingen bra bild! Kan dock säga vad jag fick ist !
Torrschampoo
Nagellack
Läppglans
Underkläder
Spel
Ansiktsbehandling + The studio
Smink
och ca 1,400 kr

Är jättenöjd! Längtar något sjukt till mellandagsrean! Då blir det shopping med Tintin!;)



Topp  - H&M
Jeans - Jc
Munkjacka - Abercrombie
Bälte - Raglady/Fiorucci

Härlig dag!

Har varit med Fanny och Sigge idag, var sjukt kul!
Vi bakade och badade jacuzzi, mys, men nu är jag hemma och ska ha en mini-julafton hos min mamma, för hon ska bort över julen. Jag kommer lägga upp bilder på vad jag fick imorgon! (:

Imorgon Tintin, får du gärna vara med mej om du vill, ring/smsa mej när du ser detta!

xoxo


Drömkillen!

Hej alla! Idag var det julavslutning, vilket betyder att jag och alla andra i min skola har jullov! Huur nice?

Jag tänkte beskriva hur min drömkille är! Alltså hur den perfekta killen enligt mej är! ;)

Först och främst:

Personligheten!

En kille ska ha humor! Kunna bjuda på sig själv och få mej att skratta. Typ det viktigaste ! Sen ska han vara snäll och ärlig, så man kan lita på den personen. Får gärna vara öppen och han ska vara trevlig mot mina vänner! Haha.. Vart med om motsatsen en gång ;)

Utseendet!

Det är utsidan man faller för och insidan man stannar för!
Ungefär så tänker jag! Alltså, nu ska jag vara helt ärlig: Jag skulle nog inte kunna vara tillsammans med någon som inte ser bra ut i mina ögon. Dock så spelar personligheten ca 80-90 % roll, men liksom, man ska väl ändå tycka att den man är ihop med är attraktiv??
Helst ska han ha brunt hår, och vara solbränd! det är typ mina enda krav... haha! Inte överviktig, gäärna magrutor ! (L)

Klädsel!

Betyder inte så jättemycket, men kanske att han inte har på sig samma saker varje dag. Gärna chinos, det är snyggt ! Eller vanliga jeans. Och skjorta är så grrr på killar! ;)



Xoxo



Jullovet är här!

Nu har jag och Ottilia slutat skolan för detta året, gud vad härligt! Fast en grej är väldigt irriterande... Vi har kemiprov några veckor efter lovet. Och jag tycker det är dåligt.

1. För att han har typ inte lärt oss någonting för han pratar bort tiden
2. Fattar nada.
3. Provet är på 29 sidor!

Så vad kul att läsa 29 sidor på lovet för att träna inför ett prov.... suck :(

Ciao! // Tintin


Sometimes...

Är facebook & bilddagboken bara pain in the ass!

Som till exempel bilddagboken. Typ nästan varje gång man får ett privatmeddelande är det någon runt tjugo som frågar efter msn och cam. Och jag menar... vart vill du komma med det? Seriöst... om man frågar ngn som är 13 efter msn och cam, vad förväntar man sej liksom? Irriterande!

Och på facebook, alla dessa j*vla inbjudningar, spelförfrågningar... Och när folk som man inte känner en addar?? Speciellt om det är någon från typ Mexico på 54 år som skriver "Hii beautiful!" till en..
Och när folk har profilbilder på dom när dom var små? Ja, du var säkert jättesöt men varför väljer man en sån bild? Ha en bild på dej själv, i din verkliga ålder! (:

Nu ska jag kolla Top Model, ha en bra dag alla söta! (:


Xoxo

Världens goaste Milkshake!

Har alldelles nyss gjort en underbart god milkshake!
Den är nyttig och uppfriskande, prova själv :)

2 dl youghurt , helst vaniljyoughurt
1 dl mjölk
ca. 1,5 - 2,5 dl glass
(frysta) Jordgubbar och hallon

Jag brukar värma bären innan jag lägger in den i mixern för att jag skär jordgubbarna i mindre bitar innan för annars mosas dem inte. Lägg i så mycket bär du vill ha! :)

Bon Appetit!



Puss & Kram! <3 // Tintin

Hiss & Diss





Hiss!

Jullovet -
är snart här och bara längtar till att man ligger i sängen och inte behöver oroa sig vad klockan är :)

Julhandla - Jag är lite konstig för jag älskar att julhandla, det finns många som inte gör det men jag tycker det
är så kul att köpa och framförallt att slå in dem ^^

Beyoncé Heat Rush - Älskar den parfymen, så himla bra! Man kan ha det till vilket tillfälle som helst och man kan aldrig tröttna av lukten, den kan jag rekommendera som julklapp ;)





Diss!

Snön gömmer sig -
Det har nog bara snöat max 3 gånger i Göteborg under hela vintern. Om det ska vara kallt ska det vara snö. Nu får vi verkligen att det kommer den 24:e!

Jul hos Mange - Fest hos Mange var helt OK när man hörde den efter 3 gånger. Men det är lite uttjatat och Jul hos Mange är nästan exakt likadan som Fest hos Mange, bara att dem har bytt ut lite grejer. Det skulle varit bättre ifall dem bytte melodi.

Mac Mascara -  Det finns säkert andra bra Mac-mascaror men denna jag har är jättedålig. Klumpar bildas lätt och det ser bara inte bra ut. Denna masaran heter Mac - zoom fast black lash! Så akta dig för den, inte värt att köpa.







Ps. Sorry för att jag inte bloggat lika mycket som Ottilia men hade lite slut på idéer att prata om men hoppas att det här blev bra! Det kommer snart mera ^^

Puss och Kram! <3 // Tintin









Fotografering

Jag och Tintin stannade kvar lite efter skolan och fotade lite, så här kommer en del av bilderna! :)
Haha ser gravid ut!
Smilee!
+ 1453543 oseriösa bilder som ni inte får se! ;)
XOXO

Did u know...?


Jag älskar att fotografera!
Ingen direkt wow-grej, men det är inte så många som vet! Brukar fotografera mest "modellbilder", tycker det är roligast. Men när jag införskaffat mej en bättre kamera så kommer ni se att jag fotar sjukt mkt!

Är aldrig trött, förutom på morgonen typ..
På helgerna är jag uppe tills typ... 5-6, haha lite sick, men sån är jag! ;)

Jag skäms för hur jag var i 4-5an
Var hur kaxig som helst, bråkade massa på msn och höll på , var wb/fjortis ett tag och betedde mej hur pinsamt som helst! Usch.. Haha, tur att man växer upp! ;)

Jag är ganska blyg!
Iallafall med folk som jag inte känner så bra! Då kan jag vara väldigt tyst och så, men sen när man lärt känna ngn brukar min amazing *host* humor komma fram!


Xoxo
image description






Sånt jag skrattar åt...

HAHA! Cred till Lolhappens.com!
XoXo

Till Emilia!

svar: Försöökte men Windows movie maker dampar, så allt hackar, ska försöka att fixa deeet! ;)<3 / O
XOXO

Kärlek <3

Till denna fina vackra kameran ! Kommer definitivt köpa den snart känner jag, den tar asbra bilder !
Förövrigt så hade vi julpysseldag i skolan... Haha och då var det en lärare som sprang runt och dansade, (för vi hade dans oxå) vilket såg ... Ganska kul ut ! ;)

Canon EOS 1100D + objektiv!
XOXO

Videoinlägg failade!

Jag och Ottilia försökte med att göra ett videoinlägg idag. Men såklart förstörde Emilia varje tagning! Lite roligt när man ser alla videor vi har tagit. Kan vi ladda upp strax ifall ni vill! :)

Ska kanske till Femman idag och köpa något, maybe?





Puss och Kram!! <3 // Tintin :)

Lite shopping!

Yoo bros! What's up?
Haha, iallafall idag var/är det ju Lucia! I skolan var det kören som sjöng, och så när vi skulle gå tillbaks till våra klassrum hände en ganska random grej, för det satt en liten kille på trappan som såg jätteledsen ut, och då frågade jag och Tintin om han behövde hjälp upp, och då typ attackerade han mitt ben haha! Så jag släpade upp honom på trappan för han vägrade släppa! Hahaha!
Sen så åkte jag och Elsa in till stan, Emilia skulle följt med men hon gillade inte vädret ;)
Köpte liiiite saker som jag tänkte jag kunde visa!
Toppen kostade 30 KR! Nästan sjukt !
Balsam och hårinpackning blev det också!
Köpte inte den parfymen idag, men måste rekomendera den, för den luktar sjuuukt gott!
Delicious helt enkelt!
XOXO

En bra blogg enligt mej!

Många av dom kända bloggarna blev kända av en andledning - kanske för att dom var originella eller för att dom skämde ut sej totalt. Men om man inte är originell, eller vill skämma ut sej, så har jag lite tips för att ändå få besökare !
Variation!
Tycker att det är astråkigt om en bloggare bara skriva exakt varje dag om vad han/hon gjorde, och inget annat! För att en blogg ska vara bra behöver man skriva om olika saker , för så kul är det faktiskt inte att läsa om vad folk gör varje dag...
Stavningen!
Man behöver ju inte ha MVG i svenska för att kunna skriva ordentligt utan att använda fjortisstavning. Så svårt är det ju inte att stava så att det går att läsa...
Bilder!
Bilderna är nästan det viktigaste, har man bara samma bilder och endast mobilbilder så blir det tråkigt och enformigt.. Och hellre ett inlägg med bara bilder (BRA bilder) än en lång text! Fast att variera är det bästa!
Designen!
Har dissat blogg.se's tråkiga designmallar tidigare, och jag gör det igen. Gör en egen! Ladda ner ett gratis program som t.ex Gimp, och gör din egen design! Om du verkligen inte orkar göra en egen, köp eller be någon göra en åt dej gratis! Designen ska ju representera bloggen, så har man blogg.se's mallar, är bloggen antagligen tråkig..
XOXO

Mirrors !

Kollade just på den, är en skräckfilm som är sjukt äcklig i början och slutet.. Handlar typ om en kille som dödat någon, så han förlorar jobbet och frun och allt.. Sen börjar han jobba i ett nerbrunnet varuhus, där det finns massa speglar..? Resten får ni kolla! ;) rekommenderas!

Hade tänkt göra ett videoinlägg snart, woho! Awesome, eller hur?!

Bjuder på en bild.. (:

 

XOXO


Dagens Outfit!



Dödskalle-linne: Zara
Pälsväst: Zara
Jeans: J&C

Ha det bäst! <3 // Tintin

Hiss & Diss



Hissar:

Moncler jacka!
- ungefär hälften av alla Göteborgare har en Moncler jacka, men dom är grymt snygga ändå!Skulle lätt kunna ha den rosa!  Love it!



Fredagar! - Fredagar är sjukt härliga! Man slutar skolan och vet att man har hela helgen framför sig! speciellt nu när vädret håller på och dampar, + att man slipper gå upp typ klockan 6 !



Dissar:


Twitter -
Har haft det, dock inte hållt på och "twittrat". Tycker bara att det är så grymt tråkigt, man märker hur mycket liv vissa har som uppdaterar 24/7.... Känns som om det bara är så överskattat..

 


Fula lösnaglar - Seriöst, bloggare överdriver så mycket med deras naglar, de lägger ju typ 3000 kr på det varje månad, och med tanke på hur trashigt det ser ut så skulle man lika gärna tro att det kostade 20 kr..

Black Out!

Idag red jag Ultimo i manegen och så var det pissregn ute så det lät jättehögt! Och sen
gick strömmen precis när jag galopperade och ursnälla Utlimo stannade. Man såg
INGENTING men han stod så snällt alldelles stilla, han är för underbar <3 :')

Heellooo!

Hejsan! Dålig update senaste tiden, don't know why!
Iallafall, dagen har varit bra, skolan skolan plugg tv plugg ... roligt! :D
Ska ha prov imorgon, men att snacka om skolan är booring så!
Kommer göra en hiss&diss ikväll eller imorgon, och snart lite mer bilder! Stay tuned. Kommentera gärna vad ni vill läsa om!

Så här går det när mobilen är 3 cm ifrån mej när jag börjar plugga...





btw klicka på bilderna så blir dom större!
EGOPICS HERE WE COME!

xoxo


Dagens Outfit!




Sne bild men ni får luta huvudet lite.

Byxor: JC
Linne: H&M
Spetslinne: Bling
Tröja: Juicy Couture
Jacka: H&M

Vad tycks?

Kiss & Love // Tintin & Ottilia


Jul på Liseberg!

Var där idag, very fuuunny ! Jag var rätt skillad som vann TVÅ gånger i rad på chips-hjulet, wohoo!
Iallafall, imorgon ska jag nog köpa mera julklappar eller vara med någon (:  We will see !
Mer bilder kommer komma upp på våra modellshoots ! Stay tuned!

Bjuder på två bilder från min underbara semester i Thailand!

XOXO

Ny häst!



Idag kom min nya häst till stallet! :'D

Han heter Ultimo och är 9 år, imp. från Tyskland.
På tisdag åker jag till hoppträningen i Kungsbacka
och träffar på mina kompisar!

Kiss & Love // Tintin ! :)

Vad jag vill få i paketen! ;)

Jultomten får gärna ge mej detta ! XOXO

RSS 2.0